b00t – Seikkailut Sekalaisia seikkailuja ja muuta puuhastelua

14huhti/130

Petteri @ Masku Maraton

By Petteri

Viime vuonna tuli Maskussa juostua puolikas. Nyt Teemun innoittamana piti lähteä kokeilemaan kokonaista. En oikein osannut arvioida kuntoani talven jäljiltä, joten asetin tavoitteeksi lähteä juoksemaan ensimmäisen puolikkaan alle 1h 45min ja kaatuilla toisen puolikkaan jotenkin maaliin. Ensimmäinen puolikas menikin 1:43:36 mukavasti nautiskellen. Toisesta puolikkaasta ei voinut enää puhua nauttivansa ja viimeinen neljännes oli melkoista taistelua ja tuskaa. Pahimman ylämäen jouduin kävelemäänkin viimeisellä kierroksella. Maalissa olin kuitenkin omalla ennätysajallani 3:36:30. Ihan voi olla tyytyväinen, kun en edes mitenkään järjestelmällisesti juuri tähän koitokseen harjoitellut. Nyt kai jo kehtaan ilman suurempia selittelyjä kertoa oman ennätysaikani jos joku kahvipöydässä ottaa puheeksi.

Kengiksi valikoituivat Asics Sky Speed 3, jotka olivat loistavat. Turhia pronaatiotukia ei ole, koska en niitä tarvitse. Vaimennusta oli makuuni juuri sopivasti. Mitään varsinaisia rasitusvammoja tai rakkoja ei tullut. Nähtäväksi tosin jää kuinka kipeät reidet ovat pari seuraavaa päivää.

Teemu veteli omia vauhtejaan edelläni yleisen sarjan kakkoseksi ajalla 3:17:13, jotta ehti kannustamaan minua loppumetreille. Uskomaton suoritus häneltä. Teemun oma analyysi alla.

Filed under: Muut Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.