b00t – Seikkailut Sekalaisia seikkailuja ja muuta puuhastelua

9marras/130

Petteri @ Kankaanpään Maraton

By Petteri

Vaimon tavoite oli harjoitella juoksemista kesän aikana sen verran, että saa vedettyä juoksuaskelin puolikkaan maratonin läpi kavereidensa kanssa. Suorituspaikaksi valikoitu järkevän välimatkan päässä olevista tapahtumista 19.10. juostu Kankaanpään Maraton täysin aikataulullisista syistä. Itsekin sitten lähdin mukaan vetämään kauden viimeisen vähän vauhdikkaamman juoksun ennen talvitaukoa. Hirveästi ei jäänyt spekuloitavaa omasta juoksusta. Maaliin tulin ajalla 1h 36 min. Tapahtuma oli mallikkaasti järjestetty. Rata oli nopea ja hyvässä kunnossa, vaikka aamulla tiet oli jäässä ja lumessa. En siis voi syyttää kuin omaa kuntoani tuloksesta. Tapahtumaa taas voi kyllä suositella ja rata sopii hyvin myös oman ennätyksen yrittämiseen.

Kankaanpään Maratonilla

Kankaanpään Maratonilla

Oman juoksun jälkeen kiiruhdin vielä kannustamaan vaimoa maaliin, joka täytti komeasti tavoitteensa ja pienellä kannustuksella irtosi vielä hurja loppukiri viimeisille kilometreille ja muutama pykälä ylös sijoituksissa.

Maria Kankaanpäässä

Maria maaliin

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.