b00t – Seikkailut Sekalaisia seikkailuja ja muuta puuhastelua

14huhti/140

Petteri @ Masku Maraton 1/2

By Petteri

Eipä hirveästi jäänyt kerrottavaa tästä reissusta. Perheessä ollut viime aikoina ties mitä tautia, mutta olin niiltä toistaiseksi säästynyt. Ajattelin siis lähteä harjoituksen kannalta juoksemaan 1:39 alle. Ensimmäinen kierros meni suunnitelmien mukaan n. 48 minuuttiin. Toisella kierroksella iski 4 kilometrin jälkeen hirveä vatsakipu eikä henki enää kulkenut. Ajattelin jo keskeyttää, mutta hölkkäsin maaliin hissukseen n. 6 min/km vauhtia, sen mitä hengittämään pystyi. Porukkaa lappasi ohi ja harmitti. Maalissa olin lopulta ajalla 1:45. Loppuilta meni sitten palellessa kuumeen noustessa ja voidessa pahoin.

Filed under: Muut Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.