b00t – Seikkailut Sekalaisia seikkailuja ja muuta puuhastelua

19kesä/110

Petteri @ Lohja MTB 24h 2011

By Petteri

Sain jo viime vuonna El Panteralta (www.elpantera.fi) kutsun osallistua kakkosneloseen, mutta silloin jänistin. Tänä vuonna rohkenin mukaan kun kuulin, että viimeinen mahdollisuus osallistua kyseiseen tapahtumaan.

El Panteran leiri

Tapahtuman ideanahan on osallistua hyväntekeväisyyteen siten, että viihtyy ja ajelee 24 tunnin ajan reilun 7 km mittaista rataa ympäri ilman mitään varsinaista kilpailua. Iltapäivästä oli myös mahdollista osallitua porukkalenkeille Lohjan maastoissa. Tämä porukkalenkki osoittautuikin erinomaiselle retkelle. Polut, maisemat ja paikalliset nähtävyydet reitin varrella olivat mitä mainioimmat.  Porukkalenkin jälkeen koitin ajella valoisan aikaan niin paljon kuin mahdollista. Lisämotivaatiota peruslenkille sain Specializedin ja Ibisin teltoilta, joista sai pyöriä koeajolle. Oli mukava päästä koeajamaan kunnolla erilaisia maastopyöriä. Illan hämärtyessä suuntasin läheiseen kylpylään, josta ruokakojun kautta nukkumaan. Aikaisin aamulla kävin ottamassa puuttuvat kierrokset, jotta sain tavoitteeni eli 100 km täyteen.

Aamulla ottamaan viimeiset kierrokset

Tapahtuman järjestelyt olivat ensiluokkaiset. Ruokaa sai ostaa ympäri vuorokauden, läheiseen kylpylään pääsi muutamalla eurolla jne. Kiitos Lohja! Mukavaa oli.

El Pantera tapahtuman jälkeen

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.