b00t – Seikkailut Sekalaisia seikkailuja ja muuta puuhastelua

3marras/120

b00t raatojuoksussa

By LarZ

Itsellä on ollut jo pitempään mielessä raatojuoksussa käyminen ja tänä syksynä sinne sitten tuli vihdoin lähdettyä. Petterinkin sain houkuteltua mukaan elämänsä ensimmäiseen henkilökohtaiseen suunnistuskilpailuun. Matkana oli tietysti pisin eli 20km ja tavoitteena Kaupin Minnan perässä pysyminen 🙂 Hervottomassa tuli edellisenä viikonloppuna rumasti pataan ja nyt oli tarkoitus kääntää kelkka.

Ykkösellä olin vielä kovan alkukiihdytyksen jälkeen pelissä mukana mutta jo kakkoselle mennessä alkoi hieman ahistaa ja onnistuin vielä pusikossa hävittämään toisen piilarin... 15km ja 20km letkat sattui sopivasti sekoittumaan tässä kohti ja valitsin väärät selät kiinni ajettaviksi... Kakkoselle siis aikamoinen koukku. Sen jälkeen 16-rastille asti enimmäkseen itsekseen juosten, keskeytys koko ajan mielessä. Ajattelin jokaisen perhoslenkin jälkeen, että tämän vielä hölkkäilen ja sitten pois. 1:15000 kartta + puuttuva piilolasi ei ihan paras yhdistelmä ollut kartanlukuun 🙂 16-rastilla onneksi sattui kasautumaan pieni porukka ja kaverien seura sai vauhdin hieman nousemaan ja loppumatka tulikin sitten taas ihan mukavasti.

Raatojuoksu 2012

Reissu kävi lopulta hyvästä pitkästä harjoituksesta, kun vauhti ei alun jälkeen päätä huimannut. Voimatkin riitti hyvin loppuun asti. Vielä olisi tarkoituksena käydä nautiskelemassa Sadismissa ennen nastarien heittämistä talveksi varastoon.

ps. Petteriltä ei taidata raporttia tällä kertaa saada ja kommentitkin oli painokelvotonta tavaraa 🙂

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. kansa vaatii selityksiä ja painokelvotonta materiaalia!!!


Leave a comment

No trackbacks yet.