b00t – Seikkailut Sekalaisia seikkailuja ja muuta puuhastelua

14touko/130

Jani ja Petteri TUPIn parisprintissä

By Jani

parisprintti

Naapuri suostutteli minut parisprinttiin, minä sitten Petterin. Molemmilla oli takana hiukan pidempi multisportsprintti lauantailta. Naapurilla vuosien kokemus suunnistamisesta. (Voittihan hän sitten tämänkin kisan.) Mutta joo, lähdettiin kisaan hakemaan tulosta. Meidän kohdallamme se tarkoittaa hyväksyttyä tulosta. Viime kerralla ei sellaista saatu.

H21-sarjassa viisi joukkuetta, olimme melkein siis jo mitaleilla. Käytiin kuitenkin hiukan verryttelemässä varmuuden vuoksi tai sitten ihan muuten vaan kurkkimassa maastoa. Käveltiin 200 metriä. Takaisin tullessa astuin melkein kyykäärmeenpoikasen päälle. Siitä ne tarvittavat kisakuumotukset sitten irtosivat.

Minä olin meistä ensin viivalla ja heti lähdön jälkeen olinkin jo viimeinen - ja ainoa jolla oli vaikeuksia paikantaa itseään kartalta. Sellainen normi hätäpaniikki. Kun vihdoin pääsin kartalle, alkoi tapahtua. Reippaasti rata läpi ja suuremmitta ongelmitta top3:na vaihtoon. Petteri liikkeelle. Vaihtokin meni ihan hyvin. Petteri takaisin BB-radalta hyvissä voimissa mutta parin kämmin jälkeen sijoitus oli top4. Minä samalle radalle ja tein tietysti samat kämmit. Top4:na kisassa mutta top5-veto. Petteri ankkuriosuudelle, sanoi maalissa että kovempaakin olisi voinut juosta. Ei virheitä ja lopputuloksissa oltiin top4.

parisykeröt

Ylitimme tavoitteemme. Saimme tuloksen, emmekä olleet viimeisiä, kiitos viimeisten.

Kisa oli tosi kiva, molempia ensin mietitytti miten tässä käy mutta loppujen lopuksi hyvä mieli jäi. Päivä oli aurinkoinen ja rata nopeakulkuinen. Tämän koitoksen jälkeen saatamme uskaltaa joukkuekisoihin uudelleenkin. Tai pakkohan se on, Jukola on jo maksettu.

Tapahtuma: parisprintti

Matka: n. 1,5 km / osuus (osuuksia kaksi / juoksija)

Paikka: Littoinen

Järjestäjä: Liedon Parma, TUPI

lisätietoja ja tulokset: www.liepa.fi

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.