b00t – Seikkailut Sekalaisia seikkailuja ja muuta puuhastelua

20touko/130

b00t Spring Adventuressa

By Petteri

LarZin parannellessa lihasvammaansa koitin kuumeisesti etsiä itselleni pula-ajan paria. Kun melkein kaikki kaverit oli jo käyty läpi, löytyi Facebookista Ilkka sokkotreffeille miesten kilpasarjaan.

Kilpailu lähti käyntiin muistisuunnistusprologilla, joka jatkui normisuunnistuksella. Juoksu tuntui alusta asti raskaalta ja oli vaikea pysyä Ilkan vauhdissa. Rastit löytyivät kuitenkin ihan mukavasti, mutta itsellä alkoi vaivata nesteen puute suunnistuksen loppupuolella. Maastopyöräilyn alussa pääsin tankkaamaan nestettä, mutta se oli jo vähän myöhäistä. Piiputin jokaiseen ylämäkeen ja reidet alkoivat kramppailla. Eipä olekaan koskaan näin vaikeaa ollut meno seikkailukilpailussa. Ilkka koitti pitää jonkinmoista vauhtia ja tsempata jatkamaan. Suunnistus sujui kohtalaisesti ja huomasimme kaikesta huolimatta olevamme jopa b00t2:sta edellä ennen melontaa.

Melonnassa sain oloni hieman paranemaan ja tankattua hieman energiaa, mutta puutteelliset melontataidot haittasivat menoa. Järvellä suoraan kulki ihan kohtalaisesti, mutta pitkä mutkitteleva kapea joki oli liian paha paikka. b00t2 ja muutama muu tiimi menivät joella menojaan ohi. Kun melonta oli ohitse olimme jo yliajalla, joten ei auttanut kuin suunnata pyörät suoraan kohti maalia ja jättää loput rastit hakematta. Kaiken huipuksi unohdin emitin melontaliivini taskuun, joten virallinen tulos jäi saamatta. Tuloksen saamattomuus ei niinkään harmittanut vaan oma kankea meno ja valmistautumiseni laiminlyönti.

b00t Spring Adventuressa

b00t Spring Adventuressa (kuva: Liisa Paakkanen)

Seuraavana päivänä flunssan kourissa päätin, että No Limittiin lepään ennen kisaa, tankkaan kunnolla ja mietin hieman kelin mukaan nestehuoltomahdollisuuksia. Kiitoksia Ilkalle! Mukava harjoituspäivä oli, vaikka minulle meno ei maistunut.

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.