b00t – Seikkailut Sekalaisia seikkailuja ja muuta puuhastelua

20helmi/120

Umpihankea

By LarZ

Talven selkä alkaa jo taittua mutta myös hangessa on harrastettu. Petterin kanssa käytiin Etelän Ahmojen joukkueella jo perinteeksi muodostuneessa Umpihankihiihdon MM-kisoissa Pudasjärvella. Samalla porukalla on oltu mukana jo neljä kertaa. Minun ja Petterin lisäksi joukkueeseen kuuluu Vasarainen, joka vastaa tiimin erätiedoista, -taidoista sekä varusteista.

Maisemaa vuoden 2010 kisasta

Tällä kertaa kelitkin oli hieman mukavammat kuin viime vuonna ja lämpöä oli n. 30-astetta enemmän 🙂  Lauantaille hiihtoa tuli 40km ja reiluun 8-tuntiin ehdittiin hakea melkein kaikki lisärastitkin, vain 2 jäi leimaamatta. Ilta menikin sitten mukavasti nuotiota sytytellessä. Sunnuntaina oli edessä varsinainen umpihankiosuus sekä tänä vuonna vielä lisäksi Tour De Ski tyyppinen loppunousu laskettelurinnettä ylös. Umpinen oli yhtä raskasta kuin aina ennenkin eikä lähes kolmemetriset metsäsukset sekä yli 10kg rinkka laskettelurinteen nousuakaan yhtään helpottanut. Ylös kuitenkin päästiin ja ensi vuonna taas uudestaan!

Reitit

Maalissa

Filed under: Hiihdot Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.