b00t – Seikkailut Sekalaisia seikkailuja ja muuta puuhastelua

19huhti/140

b00t @ Kevätyön Viesti

By LarZ

b00t osallistui jälleen jo lähes perinteeksi muodostuneeseen Kevätyön Viestiin aurinkoisessa Sauvossa. Oltiin tosin Lounapolku-sarjassa joten yötä myöten ei meidän tarvinnut metsästä rasteja etsiä. Petterin ja allekirjoittaneen seuraksi mukaan saatiin umpihankikisojen taistelutoveri Vasarainen (ja sieltä siis myös joukkueen nimeen EtelänAhmat). Viesti ei tosin ollut varsinaisesti viesti vaan kaikki joukkueen jäsenet lähti matkaan yhtäaikaa muiden kanssa. Saatiin siis maistella hieman suurviestin tunnelmaa, kun lähes 100 innokasta säntäsi matkaan yhteislähdössä!

Itsellä oli tavoitteena piikkipaikka jonka heti k-pisteen jälkeen sainkin haltuun. Kakkoselle mennessä pääsin jo hieman karkuun mutta kämmelsin rastia sen verran, että letka sai kiinni ja muutama kaveri ehti jo edellekin... Pääsin kuitenkin taas kuittamaan porukat ja pysyinkin keulilla toiseksi viimeiselle rastille. Pää ei kuitenkaan kestänyt loppuun asti vaan taiteilin virheen vielä viimeiselle rastille ja yksi kaveri ehti edellä maaliin... Myös muille joukkueen jäsenille sattui matkalle yksi isompi koukero mutta muuten meno maistui ja tuloksena oli kunniakas 11-sija. Maasto ja rata olivat oikein mukavat ja ilmakin jo tosiaan lähes kesäisen lämmin. b00t suosittelee suunnistusviestien kuntosarjoja myös muille seikkailuporukoille!

Tulokset | LarZin reitti

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.